گزارش تصویری از هشتمین نمایشگاه بین المللی صنایع هوایی و فضایی ایران
هشتمین نمایشگاه بین المللی صنایع هوایی و فضایی ایران روز سه شنبه 7 آذر 96 در محل نمایشگاه هوایی تهران افتتاح شد. این نمایشگاه تا 10 آذرماه برای بازدید دایر است. در ادامه تصاویری از نمایشگاه ارائه شده است.
ارائه توانمندیهای هوافضای ایران در یک نمایشگاه بینالمللی (7 تا 10 آذر 96)
هشتمین نمایشگاه بینالمللی صنایع هوایی و فضایی ایران در تاریخ 7 تا 10 آذر 96 در محل مرکز نمایشهای هوایی (روبروی پارک ارم) برگزار میگردد. روسيه، چين، تركيه، كرواسي، اتريش، آلمان، تونس، هند و مالزي كشورهايي هستند كه امسال در نمايشگاه بهعنوان شركتكننده يا غرفهدار حضور دارند.
برگزاری کارگاههای آموزشی در حاشیه هشتمین نمایشگاه صنایع هوایی و فضایی ایران (آذر 96)
همزمان با هشتمین نمایشگاه بینالمللی صنایع هوایی و فضایی ایران در تاریخ 7 تا 10 آذر 96 در محل مرکز نمایشهای هوایی (روبروی پارک ارم) چندین کارگاه آموزشی برگزار خواهد شد. برای آگاهی بیشتر میتوانید به تارنمای نمایشگاه به نشانی www.tehranairshow.com مراجعه نمایید.
مسابقه ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی، زمینهساز همکاریهای بینالمللی
این مسابقه به لحاظ همکاری بینالمللی در مدار قرار گرفتن ماهواره ساخت ایران توسط اپسکو (APSCO) اهمیت دارد. همچنین طبیعتا این مسابقه برای دانشگاهها و دانشجوهایی که در این زمینه فعالیت میکنند نیز حائز اهمیت است.
راه اندازی اینترنت بالنی در مرز مهران با همکاری پژوهشگاه فضایی ایران
فناوری اینترنت بالنی برای ارائه خدمات اینترنت بدون سیم توسط پژوهشگاه فضایی ایران در مرز مهران نصب و در ایام اربعین به کار گرفته می شود.
هشتمین نمایشگاه بینالمللی صنایع هوایی و فضایی ایران (تهران، آذر 96)
هشتمین نمایشگاه بینالمللی صنایع هوایی و فضایی ایران در تاریخ 7 تا 10 آذر 96 در محل مرکز نمایشهای هوایی (روبروی پارک ارم) برگزار میگردد. برای آگاهی بیشتر میتوانید به تارنمای نمایشگاه به نشانی www.tehranairshow.com مراجعه نمایید.
جایگاه ایران در صنعت ریزماهوارهها از دیدگاه رئیس مرکز ملی فضایی ایران
به گفته منطقی، میتوان با شبکه 24 ماهواره 100 کیلوگرمی همان نتیجهای را دریافت کرد که از ماهواره 7/2 تن میتوان گرفت، چشمانداز دنیا در دو دهه آینده به این سمت پیش میرود که افراد میتوانند ماهواره شخصی داشته باشند و بوسیله موبایل خود آن را کنترل کنند.
تفاهمنامه همکاری میان سازمان فضایی ایران و دانشگاه کاشان در زمینه علوم و اکتشافات فضایی (رصدخانه ملی کامو)
مقدمات ایجاد رصدخانه ملی کامو در سال 82 آغاز شد و پس از اندازه گیری بیش از 40 قله کوه در مناطق مختلف کشور 12 سال طول کشید تا منطقه «کامو» کاشان، به عنوان مناسب ترین قله برای استقرار تلسکوپ های حرفه ای نجومی انتخاب شد.
شعار هفته جهانی فضا ۲۰۱۷: کاوش جهان جدید در فضا
"کاوش جهان جدید در فضا" (Exploring New Worlds in Space) شعاری است که انجمن هفته جهانی فضا در سال 2017 برای این مراسم جهانی در نظر گرفته است.
قرارداد همکاریهای جدید پژوهشگاه فضایی با 7 دانشگاه/تهیه 450 مستند از پروژههای پژوهشی و فناوری در سال 96
معاون پژوهش و فناوری پژوهشگاه فضایی ایران، گفت: با دانشگاه های خواجه نصیرالدین طوسی ، دانشگاه شیراز ، دانشگاه صنعتی شیراز، دانشگاه اصفهان، دانشکده علوم وفنون نوین دانشگاه تهران، دانشگاه تبریز و دانشگاه علامه طباطبایی قرارداد همکاری امضا شده است.